Onze beste gay marketing pakketten

39
[Gay start]

SMALL

 • 75 artikelen p.j.
 • Keuze uit 10 Gay websites
 • Artikel direct zichtbaar
 • Uniek (C-Block) IP Adres
 • Max 3 uitgaande links
 • Keuze uit 15 categorieën
 • Niet goed, geld terug
75
[Gay bezig]

Pakket

 • 200 artikelen p.j.
 • Keuze uit 10 websites
 • Artikel direct zichtbaar
 • Uniek (C-Block) IP Adres
 • Keuze uit 30 categorieën
 • Max uitgaande 5 links
 • Niet goed, geld terug
109
[Gay Onbeperkt]

Professional

 • Onbeperkte plaatsing
 • Keuze uit alle blog-websites
 • Artikel direct zichtbaar
 • 24/7 artikelen bewerken
 • 1 afbeelding
 • Uniek (C-Block) IP Adres
 • Max 6 uitgaande links
 • Keuze uit 30 categorieën
 • Niet goed, geld terug
50+
Gay Blog websites
10K +
Gay Artikelen
300+
Tevreden Klanten

Enkele voordelen op een rij van artikel marketing

Artikel marketing voor gay zorgt vertrouwen

Op het moment dat jouw site hoog in Google staat hebben klanten meer vertrouwen in de betrouwbaarheid van jouw gay site.

Gay bezoekers weten je site snel te vinden

De doelgroep is gericht opzoek naar jouw diensten en producten. Dit word meer wanneer jij Gay artikelen op verschillende sites plaatst.

Geen dure marketing kosten

Artikel marketing zorgt ervoor dat jouw website hoog in Google staat, honderden euro uitgeven is nutteloos terwijl gay artikel marketing 100% resultaat levert.

Meer bekendheid op het internet

Door het plaatsen van content op een van onze gay blogsites, meer toename in het aantal bezoekers op jouw gay website. Snelle resultaten.

Content marketing tool voor de gay branche succesvol

Op Gay Artikel Marketing en op de bij aangesloten erotiek websites is het mogelijk om erotische artikelen te publiceren en verspreiden voor een extreem laag tarief. Je plaats in ruim 30 categorieën voor jouw erotisch gay artikel .

Alle gepubliceerde artikelen blijven permanent staan. Om hoog te ranken in de organische zoekresultaten Google is content marketing voor jouw gay sites  onmisbaar. Door artikelen te verspreiden via Gay Artikel Marketing zorg je voor waardevolle links naar je gay site. Op deze manier genereer je niet alleen waardevolle backlinks voor je erotiek website maar we delen jouw unieke content ook nog eens via de bekende socialmedia kanalen. Zo realiseer je dus links naar je site ook likes, retweets via onze sociale kanalen als jouw content kwalitatief genoeg is!

Om je artikelen te publiceren en verspreiden maak je gebruik van onze handige Gay Marketing Tool. Door middel van het verspreiden van gay artikelen kan je er zeker van zijn dat uw bezoekers & omzet toenemen! Via de Erotiek Marketing Tool kan je op veel door ons beheerde gay websites je artikel plaatsen.

Gay persberichten plaatsen

Artikelen verspreiden en publiceren op gay websites zorgt er tevens voor dat de populariteit van jouw website zal toenemen bij alle zoekmachines. Dit betekent dat jouw website een betere en hogere positie zal krijgen bij de resultaten van zoekopdrachten. Je krijgt dus niet alleen meer bezoekers via de verschillende blog websites, maar ook via zoekmachines en socialmedia kanalen.

Gay content publiceren

De expertise en ambitie van Gay Artikel Marketing laat je zien door inhoudelijke content te verspreiden via verschillende content wegen. Dit is vanuit verschillende hoeken te benaderen. Eigen inzicht kan hierbij ook van groot belang zijn. U gaat van interactie en vooral op dat effect gerichte content ontwikkelen puur gericht voor de niche gay en eventueel dating. Ook het in hoge mate geautomatiseerd volgen en meten van de impact van jouw content is een must. Hierdoor hou je alles duidelijk en overzichtelijk. Ook is het slim de pers inzetten voor de realisatie van organisatiedoelen hoort hierbij. Kortom, heb jij een erotische website en ben je op zoek naar een erotiek marketing-tool, Gay Artikel Marketing is jouw beste online partner voor het verspreiden en publiceren van jouw content op een van de aangesloten blog websites. Deze zijn allemaal in beheer van Gay Artikel Marketing.

Samengevat, de volgende stap in erotiek content marketing is een volgende stap in het proces van creatie, interactie en verrijken van online gay content. Een proces dat direct ingrijpt in de organisatie en haar aanbod. Start vandaag nog met het verspreiden van (gay) erotiek content op de erotiek marketing-tool.

Samen sta je sterk, ook met onze lezers 

Voor onderscheidende content moet het ontwikkelingsproces centraal komen te staan. De toekomst van online gay content marketing ligt vooral in persoonlijk maatwerk waar het proces met de doelgroep al ontstaat ruim voordat je begint met het verspreiden van je content. Betrek (gay)klanten actief bij het proces en ontwikkel samen een verhaal tot succes.

De klant is actief, mondig en 24/7 kritisch op zoek naar informatie over producten, diensten en organisaties wat gay gerelateerd is. GAM ”erotiek marketing” biedt zowel content om te verspreiden als om te publiceren op een ruim content netwerk.

Hoe werkt de gay marketing-tool?

Gay Artikel Marketing is geavanceerde software, die jou in staat stelt om snel en eenvoudig content en linkbuilding campagnes te beheren en te wijzigen. Linkbuilding (linkbaiting) is, simpel gezegd, het publiceren van content, het verwijzen naar jouw website op andere websites. Het internet staat namelijk bol van erotiek gerelateerd aan gays, met een bepaald onderwerp. Gay Artikel Marketing heeft gay websites met een hoge trustflow en goede autoriteit, die aansluiten bij het door jou gekozen onderwerp. Met een simpele druk op de knop zorg je ervoor dat er op 1 van de aangesloten blog websites jouw artikel met een link wordt gepubliceerd naar jouw (gay)website naar keuze.

Met de erotiek marketing-tool kun je dus met een minimale inspanning meer bezoekers naar jouw gay website genereren. Niet alleen via één van de vele aangesloten blog websites, maar ook door jouw hogere positie bij de resultaten op zoekmachines. Het toevoegen van jouw artikel met link(s) op 1 van de 68 aangesloten blog websites verhoogt namelijk ook de populariteit van jouw website binnen de vele zoekmachines die het internet rijk is.